Care to Change Amersfoort

— Wij zoeken graag samen met je uit wat jou helpt

Bezoekadres:

Printerweg 28
3821 AD Amersfoort

Aannamebeleid:

Je kunt je aanmelden bij ons basisteam Amersfoort als je een restitutiepolis of een polis bij Achmea of één van de onderliggende labels (De Friesland, FBTO, Interpolis, De Christelijke Zorgverzekeraar, ZieZo en Zilveren Kruis) hebt.

Voor cliënten met een natura- of budgetpolis van andere zorgverzekaaars of een polis van Zorg en Zekerheid, geldt een aannamestop.

Wachttijden:

Er bestaan twee verschillende soorten wachttijden. 

  1. De aanmeldingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het telefonische gesprek met een van onze telefonische screeners en het eerste intakegesprek met je zorgcoördinator en casemanager. Het eerste intakegesprek vindt pas plaats na ontvangst van jouw aanmelding op de website en een geldige verwijsbrief.
    De aanmeldingswachttijd voor basisteam Amersfoort bedraagt: 8 weken.
  2. De behandelingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het eerste intakegesprek en het begin van je behandeling.
    De behandelingswachttijd voor basisteam Amersfoort bedraagt: 4-8 weken.

Bereikbaarheid:

Wij zijn gevestigd in het gebouw Gemini A op de derde verdieping. Dit is een gezamenlijk kantoorgebouw. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; treinstation Amersfoort Schothorst is het meest nabijgelegen.

“Na een lange reis, kan ik nu zeggen dat ik heel erg dankbaar ben, dat ik dit traject bij deze instantie ben aangegaan.”

— Anoniem

Maak er direct werk van

Vacatures Care to Change Amersfoort

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Wie zijn wij?