Care to Change Rotterdam

— Wij zoeken graag samen met je uit wat jou helpt

Bezoekadres:

Nieuwe Binnenweg 33B
3014 GC Rotterdam

Aannamebeleid:

Je kunt je aanmelden bij ons basisteam Rotterdam als je een restitutiepolis of een polis bij Achmea, VGZ of één van hun onderliggende labels (De Friesland, FBTO, Interpolis, De Christelijke Zorgverzekeraar, ZieZo, Zilveren Kruis, IZA, IZZ, Bewuzt, UMC, United Consumers, Univé, Zekur en Zorgzaam) hebt.

Voor cliënten met een natura- of budgetpolis van andere zorgverzekeraars of een polis van Zorg en Zekerheid, geldt een aannamestop.

Wachttijden:

Er bestaan twee verschillende soorten wachttijden. 

  1. De aanmeldingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het telefonische gesprek met een van onze telefonische screeners en het eerste intakegesprek met je zorgcoördinator en casemanager. Het eerste intakegesprek vindt pas plaats na ontvangst van jouw aanmelding op de website en een geldige verwijsbrief.
    De aanmeldingswachttijd voor basisteam Rotterdam bedraagt: 4 weken.
  2. De behandelingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het eerste intakegesprek en het begin van je behandeling.
    De behandelingswachttijd voor basisteam Rotterdam bedraagt: 4-6 weken.

Bereikbaarheid:

De locatie zit in een hofje aan de Nieuwe Binnenweg. Rondom het gebouw zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar, hier geldt betaald parkeren. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; tramhalte Eendrachtsplein is de meest nabijgelegen tramhalte.

“De manier waarop mijn therapeuten contact met me leggen is voor mij een verademing met wat ik heb meegemaakt in eerdere GGZ instellingen.”

— Anoniem

Maak er direct werk van

Vacatures Care to Change Rotterdam

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Wie zijn wij?