Care to Change Hilversum Arendstraat

— Wij zoeken graag samen met je uit wat jou helpt

Bezoekadres:

Arendstraat 39
1223 RE Hilversum

Aannamebeleid:

Je kunt je aanmelden bij ons basisteam Hilversum Arendstraat als je een restitutiepolis of een polis bij Achmea, VGZ of één van hun onderliggende labels (De Friesland, FBTO, Interpolis, De Christelijke Zorgverzekeraar, ZieZo, Zilveren Kruis, IZA, IZZ, Bewuzt, UMC, United Consumers, Univé, Zekur en Zorgzaam) hebt.

Voor cliënten met een natura- of budgetpolis van andere zorgverzekeraars of een polis van Zorg en Zekerheid, geldt een aannamestop.

Wachttijden:

Er bestaan twee verschillende soorten wachttijden. 

  1. De aanmeldingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het telefonische gesprek met een van onze telefonische screeners en het eerste intakegesprek met je zorgcoördinator en casemanager. Het eerste intakegesprek vindt pas plaats na ontvangst van jouw aanmelding op de website en een geldige verwijsbrief.
    De aanmeldingswachttijd voor basisteam Hilversum Arendstraat bedraagt: 6-8 weken.
  2. De behandelingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het eerste intakegesprek en het begin van je behandeling.
    De behandelingswachttijd voor basisteam Hilversum Arendstraat bedraagt: 4-6 weken.

Bereikbaarheid:

Wij zijn in het Rotorgebouw gevestigd. Dit is een gezamenlijk kantoorgebouw. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt de auto het beste aan de overkant van de straat of langs het spoor parkeren. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; bushalte Daltonstraat is de meest nabijgelegen bushalte.

“Dankzij de sessies is mij duidelijker geworden waarom mijn negatieve gevoelens zijn ontstaan en met oefeningen er aan kan werken deze het hoofd te bieden.”

— Anoniem

Maak er direct werk van

Vacatures Care to Change Hilversum Arendstraat

Vacature klinisch psycholoog / psychotherapeut

Ben jij een gepassioneerde klinisch psycholoog of psychotherapeut die graag bijdraagt aan het herstel van onze cliënten? Reageer op deze mooie vacature en kom ons multidisciplinaire team op de Arendstraat in Hilversum versterken!

Bekijk de vacature

Wie zijn wij?