Myra Snel

— GGZ-verpleegkundige, zorgcoördinator

De afgelopen jaren heb ik binnen verschillende werkvelden en functies in de geestelijke gezondheidszorg ervaring op mogen doen. Hierin heb ik me gespecialiseerd in het coachen, begeleiden en behandelen van cliënten met complexe psychiatrische klachten en het coördineren van zorg en behandeling binnen multidisciplinaire SGGZ teams.

Ik vind het fijn om met cliënten te kijken naar het bouwen aan zelfvertrouwen, het versterken van het “gezonde”, het belichten van persoonlijke kracht en talent waardoor met het stellen van kleine dagelijkse doelen weer herstel en ontwikkeling kan ontstaan. Open communicatie,  zingeving, het betrekken van familie en naasten, aandacht geven aan een zinvolle daginvulling, en naast gesprekstherapie ook lichaamsgericht aan het werk zijn voor mij belangrijke ingrediënten in de behandeling.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt vanuit de antroposofische visie en een Master MANP (opleiding verpleegkundig specialist) gedaan. Vanuit beide heb ik bijzondere kennis en ervaring opgedaan die ik nu graag in de praktijk breng.

 

BIG-registratienummer: 69031490530