Care to Change Emmeloord

— Wij zoeken graag samen met je uit wat jou helpt

Bezoekadres:

Duit 2
8305 BB Emmeloord

Aannamebeleid:

Je kunt je aanmelden bij ons basisteam Emmeloord als je een restitutiepolis of een polis bij Achmea, VGZ of één van hun onderliggende labels (De Friesland, FBTO, Interpolis, De Christelijke Zorgverzekeraar, ZieZo, Zilveren Kruis, IZA, IZZ, Bewuzt, UMC, United Consumers, Univé, Zekur en Zorgzaam) hebt.

Voor cliënten met een natura- of budgetpolis van andere zorgverzekaaars of een polis van Zorg en Zekerheid, geldt een aannamestop.

Wachttijden:

Er bestaan twee verschillende soorten wachttijden. 

  1. De aanmeldingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het telefonische gesprek met een van onze telefonische screeners en het eerste intakegesprek met je zorgcoördinator en casemanager. Het eerste intakegesprek vindt pas plaats na ontvangst van jouw aanmelding op de website en een geldige verwijsbrief.
    De aanmeldingswachttijd voor basisteam Emmeloord bedraagt: 17 weken.
  2. De behandelingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het eerste intakegesprek en het begin van je behandeling.
    De behandelingswachttijd voor basisteam Emmeloord bedraagt: 12 weken.

Bereikbaarheid:

Wij zijn gevestigd in een gebouw welke te herkennen is aan wit met blauwe accenten en een glazen pui. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; bushalte Emmeloord-Oost aan de Marknesserweg is de meest nabijgelegen bushalte.

“Waar ik volledig vastgelopen was in de GGZ, is het mij gelukt om met behulp van Care to Change te kunnen werken aan mijn (complexe) problematiek en zo weer volledig in het leven te kunnen komen!”

— Patricia

Maak er direct werk van

Vacatures Care to Change Emmeloord

Vacature klinisch psycholoog / psychotherapeut

Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een GGZ-instelling met een unieke visie en werkwijze? Kom dan ons gezellige team in Emmeloord versterken als klinisch psycholoog of psychotherapeut en draag bij aan het herstel van onze cliënten.

Bekijk de vacature

Vacature GZ-psycholoog

Wil jij deel uitmaken van een multidisciplinair team en jouw behandelingen als GZ-psycholoog geven aan cliënten met complexe problematiek? Wij heten je van harte welkom!

Bekijk de vacature

Vacature basispsycholoog

Ben jij een ervaren basispsycholoog met een achtergrond in EMDR en CGT? Dan kan ons team in Emmeloord jouw inzet goed gebruiken. Onze koffie staat klaar!

Bekijk de vacature

Wie zijn wij?