Eline van der Meulen

— psychomotorisch therapeut

Mijn naam is Eline van der Meulen, 29 jaar en woonachtig in Zwolle. Werkzaam op locatie Emmeloord als psychomotorisch therapeut op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding ‘psychomotorische therapie en bewegingsagogie’ aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Vanaf toen werkzaam geweest in de GGZ. Eerst in de kinder- en jeugdpsychiatrie, vervolgens bij een centrum voor mensen met (c)PTSS.

PMT is een ervaringsgerichte therapievorm. Door het uitvoeren van oefeningen en bewegingsgerichte activiteiten probeer ik je bewust te maken van je gevoelens, gedachten en gedrag. Op die manier kan het duidelijk worden hoe je er in je dagelijkse situaties aan gewend bent geraakt om met een probleem of klachten om te gaan.

Ik gebruik veelal sport- en spelactiviteiten om inzicht te geven in je gedragspatronen, waarbij we samen stilstaan en onderzoeken wat we hierin kunnen veranderen. Vanuit verbinding met elkaar, waarbij contact, gelijkwaardigheid en humor bij mijn hoog in het vaandel staan.