Vacature GZ-psycholoog/ zorgcoördinator

Care to Change is een eigenzinnige en gedreven instelling gericht op de specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum en Zeist. Wij richten ons in ons behandelaanbod op mensen met complexe klachten. In ons multidisciplinaire team zoeken wij verbinding in diversiteit om vanuit de match met de cliënt een gebalanceerd zorgaanbod te kunnen bieden. Belangrijk hierbij is voor ons de open en nieuwsgierige blik op gezondheid en zorg en de bereidheid om buiten de disciplinaire kaders te kunnen treden. Als organisatie wil Care to Change hiermee een op de cliënt toegespitste, persoonlijke herstel gerichte behandeling  bieden.

In onze multidisciplinaire teams werken psychiaters, (klinisch-, GZ-, basis-) psychologen psychotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en een scala aan vaktherapeuten zoals PMT, beeldend-, drama-, muziek-, yoga- en dans-therapeut. We streven naar een combinatie aanbod van gesprekstherapie en non-verbale therapie.

Binnen het behandelteam in Hilversum (basisteam 2) is er nu een vacature voor een ervaren GZ Psycholoog, tevens zorgcoördinator voor minimaal drie dagen in de week. De vacature kan ook op ZZP basis worden ingevuld.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan met name uit:

> Verzorgen van intake van nieuwe cliënten, coördineren zorgaanbod tijdens traject en valideren traject bij afsluiten DBC.

> Geven van behandelingen van meervoudige problematiek die meerdere levensgebieden bestrijkt, bij voorkeur vanuit ervaring met complex (vaak vroegkinderlijk) trauma.

> Deelnemen aan multidisciplinair team overleg

Jouw profiel

> Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog

> Met kennis van en ervaring met persoonlijkheidsproblematiek en CPTSS.

> Open en eerlijk met een wezenlijke interesse in mensen en multidisciplinair werken.

> Verder alle competenties die je van een gedreven psycholoog mag verwachten.

> Bovenal zoeken we een fijne collega, sparringpartner en gedreven mensenmens met veel therapeutische ervaring.

Ons aanbod

> Een gezellige werksfeer in een gevarieerd team bij een jonge dynamische, kleinschalige GGZ instelling.

> Voor een indruk van ons bedrijf en onze werkwijze zie ook onze website www.CaretoChange.nl

Interesse in deze vacature?

> Wil je gelijk jezelf voor het voetlicht brengen stuur dan je motivatie en CV naar Mariëlle Janssen  – wens@caretochange.nl.

 

T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl