Niels Goudswaard

— psychomotorisch therapeut

Van oorsprong ben ik fysiotherapeut. Al tijdens mijn studie raakte in gefascineerd door de complexe relatie van ‘lichaam en geest’ doordat ik bij twee haptotherapeuten een totaal andere mens-benadering zag. Daar wilde ik meer van weten! Die haptonomische benadering en de interactie van denken, voelen en doen is een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt.

In 2005 heb ik de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn afgerond en ben ik gaan werken als GZ-Haptotherapeut. Daarna volgden nog een masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie en een masteropleiding Psychomotorische Therapie.

Mijn behandeling kenmerkt zich door een combinatie van kennis, ervaring en een sensitieve, persoonlijke benadering. Ik doe mijn best om tot een échte ontmoeting te komen. Daardoor ben je bij mij aan het goede adres als je je gevoel een grotere plaats wilt geven in je leven, of je emoties juist beter wilt leren reguleren. Ook bij het verwerken van trauma en bij fysieke klachten als pijn, vermoeidheid en darmproblemen etc. ben je van harte welkom.

Naast mijn werk bij Care to Change heb ik een eigen prakijk voor Haptotherapie en Psychomotorische Therapie in Utrecht: www.persensus.nl

In mijn vrije tijd maak ik veel muziek en breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik hou er ook erg van om lekker actief bezig te zijn: mountainbiken, tennissen en wandelen.