Fleur Nasiri

— psychodramatherapeut

Kom je in psychodramatherapie volgen?

Dan gaan we samen op zoek naar de kern van jouw kwetsbaarheid waar ook jouw weerbaarheid zit. De kwetsbaarheid die je bij je draagt heeft erkenning nodig zodat deze een plek kan krijgen op een manier die bij jou past. Het is namelijk onze natuur om positieve emoties te ervaren – als vanzelf – behalve als er iets verdrietigs gebeurt in je leven, wanneer je tegenslagen hebt, vastzit in een dilemma of wanneer je onverwerkt leed hebt. Op deze momenten loop ik graag een periode naast je.

Mijn vak is me dierbaar. Ik ervaar het als een doortastende therapie waarbij je beter in contact met jezelf en anderen kan komen. Als een soort repetitie voor het leven werk ik met onverwerkte gebeurtenissen of emoties uit je leven, dilemma’s of gedragspatronen. Hierdoor zul je beter in contact staan met jezelf en anderen, beter je grenzen kunnen aangeven en meer zelfvertrouwen ervaren in moeilijke situaties.

Als mens omschrijf ik mezelf als speels, een actieve luisteraar, nieuwsgierig en bewust. In mijn levensloop heb ik door diverse reizen en werk in het buitenland veel mogen leren over de mens, diversiteit en waarden.

Na mijn studie Dramatherapie heb ik me laten scholen tot Psychodramatherapeut (Certified Practitioner) volgens het Moreniaanse gedachtegoed. De afgelopen jaren heb ik me ook laten specialiseren tot schematherapeutisch medewerker na het behalen van mijn gevorderden licentie.

In mijn werkwijze zul je naast Schematherapie, Psychodrama en Dramatherapie ook wat elementen van Voice Dialogue, Transactionele Analyse en lichaamsgericht werk terugzien.

Ik zet mijn vaardigheden in voor individuele therapie en groepstherapie maar nodig ook graag een partner of ouder uit tijdens onze behandeling om samen te werken aan een betere verbinding.

Ik ontmoet je graag, tot ziens!