Laura Melman

— GZ-psycholoog

Na afronding van de studie Sociale- en daarna Klinische psychologie heb ik diverse postdoctorale cursussen en opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot gezondheidszorg (GZ) psycholoog.

Als GZ-psycholoog combineer ik een open en nieuwsgierige houding met kennis en ervaring. De ervaring heb ik opgedaan in het werken met volwassenen met diverse klachten en problemen zoals chronische pijn, psychosomatiek, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Ik werk graag vanuit een breed en persoonsgericht kader waarbij ik inzichten uit diverse stromingen combineer zoals schematherapie, EMDR en ACT. Ik hecht waarde aan het creëren van een veilig therapeutisch klimaat waarin ruimte is voor zowel het bespreken van lastige thema’s en emoties alsmede voor humor en speelsheid.

In de behandeling zal ik je helpen om de klachten die je nu ervaart te verbinden met gebeurtenissen, ervaringen en gevoelens van vroeger zodat er ruimte komt voor inzicht, regulatie en verwerking van oude patronen en pijn. Ik ondersteun je graag op je pad naar meer verbinding, acceptatie en veerkracht in de relatie met jezelf en belangrijke anderen in je leven.

BIG-registratienummer: 69922578325