Katelijne Kraan

— GZ-psycholoog

Ik heb al ruim twee decennia ervaring in het begeleiden en weer op weg helpen van mensen. Door een rijk leven vol intense ervaringen, een open mindset en liefde voor mensen heb ik met mijn vak als GZ-psycholoog al veel mogen meelopen op het levenspad van mensen.

Ik ben geschoold als GZ-psycholoog, als lichaamsgericht werkend pessotherapeut (werken vanuit het lijf met je levensgeschiedenis), EMDR-therapeut (traumaverwerking), ademcoach en nog veel meer. Als we samenwerken dan help ik je vooral met het hervinden van vertrouwen in je eigen kracht en oplossingsvermogen, maar vooral: vertrouwen in het leven zelf, dat er altijd een positieve verandering mogelijk is, als je daar weer contact mee kan maken. De methodes die ik gebruik zijn door alle opleiding en bijscholingen talrijk, maar worden iedere keer vanuit een holistische manier van kijken ter plekke wel of niet ingezet. Vertrouwen, openheid en een tijdje samen op weg zijn, waarbij serieus en plezier elkaar afwisselen, zijn voor mij belangrijke waarden.

Cliënten ervaren mij daarbij als iemand bij wie ze zich durven openstellen en als iemand die helpt helderheid en beweging te krijgen in een kluwen van emoties, gedachten en blokkades. Ik kan je, daar waar mogelijk, helpen met de verbinding tussen je hoofd en lijf te herstellen, door conditioneringen over jezelf en jouw mogelijkheden te helpen bijsturen en alle wijsheid die je bezit te helpen terugvinden. Trauma dat in jou en jouw lichaam ligt opgeslagen kan dan hopelijk verwerkt worden, zodat je het leven weer kan ontvangen zoals het voor jou bedoeld is.

Voel je welkom om met mij samen zowel verbaal als ook lichamelijk te werken aan herstel.

 

BIG-registratienummer: 99916817725