Janneke Bruns

— psychotherapeut, GZ-psycholoog

Sinds 2006 ben ik werkzaam als psycholoog. Door de jaren heen heb ik op uiteenlopende plekken ervaring opgedaan, veel verschillende mensen ontmoet en samen met hen aan hun klachten en krachten gewerkt. Gedreven door de passie voor mijn vak heb ik me altijd verder ontwikkeld. Naast mijn registraties als GZ-psycholoog en psychotherapeut, ben ik vaardig in diverse therapiestromingen. Ik ben geregistreerd senior schematherapeut en beheers EMDR (methode voor traumabehandeling).

Hoe uniek en verschillend mensen ook zijn, wie vastloopt in zijn leven voelt zich vaak heel kwetsbaar. Veiligheid is nodig om inzichten en confrontaties te kunnen omzetten naar een meer compleet beeld- en tevens veerkrachtigere versie van zichzelf. Dit is precies hoe ik het pad met je wil bewandelen; een context bieden waarin jij kan groeien.

Het betrekken van naasten is hier (op enig moment) een onderdeel van. Het grootste gedeelte van het veranderproces vindt tenslotte in het dagelijks leven plaats en door het contact met belangrijke anderen.

Al met al een spannend en lastig proces waarbij de stappen die je nú durft te zetten zullen helpen om later meer te kunnen leven in plaats van overleven.

 

BIG-registratienummer: 49909637125