Hannah Janssen

— GGZ-agoog, lichaamsgerichte therapeut

Ik sta bekend om mijn geduld en het genieten van de kleine dingen. Ik geloof in de kracht van iedereen en ben vanuit hier ook met veel liefde gaan werken met mensen. Naast het werk als GGZ-agoog werk ik ook graag lichaamsgericht. Naast elkaar staan, ervaringsgericht en met aandacht werken is voor mij belangrijk. Ik vind het waardevol om op deze wijze als mens onze weg te vinden in het leven. Deze ontdekkingstocht ga ik graag met je aan.

Als je bij mij binnenstapt, zul je vooral merken dat er rust en ruimte is voor jouw unieke proces. Op jouw eigen tempo gaan wij aan de slag met hoe jij hebt leren overleven, wat het geschenk hierin is en hoe jij dit met meer zachtheid en mildheid vorm kunt geven in de toekomst. Opnieuw leren thuiskomen in jezelf. Hierin nemen wij je lijf als uitgangspunt voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Ons lijf spreekt namelijk altijd voor ons. Naast alles wat wij met ons hoofd kunnen leren, kan voelen ook een fijne tool worden in je dagelijks leven.

Ik heb zelf ervaren hoe mooi het is om door bewustzijn, ook juist van mijn lijf, weer voller in contact te staan met het leven. Ik gun iedereen deze vrijheid. Je bent welkom met alles, met alle rauwe emoties. Bij mij in de ruimte is er plek om te schreeuwen, te lachen, te dansen, te huilen. Ons lijf vraagt om expressie. Met vallen en opstaan bereik je meer dan in een rechte lijn naar boven. Dus vieren we samen ook de momenten waarop je hoofd je misschien juist iets anders vertelt. Samen groeien heeft mij meer gebracht dan alleen. Laten we gaan ontdekken en zien wat jouw eigen weg is.