Emily Shaw

— danstherapeut

Heb je affiniteit met muziek, dans of beweging? Wil je uit je hoofd komen en ontdekken wat je lichaam te zeggen heeft? Ben je benieuwd hoe je jouw verhaal kan vertellen zonder woorden?

Dans- en bewegingstherapie biedt een speelse, creatieve en bijzondere manier om jezelf beter te leren kennen. Je ontwikkelt je eigen unieke bewegingstaal waardoor je verschillende kanten van jezelf tot uitdrukking kan brengen. Het gaat niet om hoe het eruit ziet maar om hoe het voelt.

Als ervaren dans- en bewegingstherapeut werk ik al jaren met mensen die kampen met o.a. stress, angst, depressie, trauma en/of somatische klachten. Van oud-cliënten krijg ik te horen dat ze zich snel op hun gemak gesteld voelen en dat ik met sensitiviteit bespiegel waar hun pijnpunten liggen. Ik bied een veilige, warme en speelse omgeving waarin je jezelf kan zijn, precies zoals je bent.

Met of zonder muziek gaan we samen op reis. Zelfzorg, assertiviteit, identiteit, lichaamsbeeld, rouw en verlies, traumaverwerking en intimiteit zijn sommige van de thema’s die aan bod kunnen komen.

Danstherapie geeft je nieuwe handvaten om oude patronen te doorbreken. Je leert nieuw gedrag, je voelt je weerbaarder én je bent in staat om betere keuzes te maken.

Naast mijn werk bij Care to Change heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam: danstherapieamsterdam.nl