Elke van der Pol

— diëtist

Net zoals lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn geloof ik, dat de voeding en gezonde gedachten hierover nauw samenhangt met je geestelijke gezondheid.

Gezond eetgedrag kan je mentaal sterken en hiermee een bijdrage leveren aan een mentaal proces waar je doorheen gaat. Tegelijkertijd is het mijn ervaring dat juist in zo’n periode het soms lastig kan zijn om je eetpatroon op de rit te krijgen of te houden. Ik kan je helpen om de knelpunten, die je in je voeding ervaart, op te lossen en samen te werken aan een gezonder eetpatroon en gezonde eetgerelateerde gedachten.

Ik werk vanaf 2001 als diëtist in de gezondheidszorg . Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in onder andere een zelfstandige praktijk, het ziekenhuis en de psychische gezondheidszorg ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk. Hier behandel ik veel cliënten met eetproblematiek.

Ik geloof in de kracht van connectie, dat dit de basis is voor een goede samenwerking. Samen gaan we dan op zoek naar een eetpatroon dat bij jou past. Ik ben geen strenge, maar een meedenkende diëtist die het heerlijk vind om je te helpen je voedingspatroon te verbeteren en hiermee een bijdrage te leveren aan een gezonde relatie met voeding en een betere kwaliteit van leven. Dit doen we stapsgewijs, afhankelijk van wat je wensen en mogelijkheden zijn.