Angelique Goos

— beeldend therapeut

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Zoek je een behandeling waarbij alleen praten niet centraal staat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. We gaan je helpen door creatief aan de slag te gaan. Je kan hierbij denken aan tekenen, schilderen, of werken met klei, textiel, steen, etc. Het werkstuk zelf is niet het doel op zich, de focus ligt voornamelijk op het proces dat je doormaakt tijdens het creëren.

Het mooie van het werken met creatieve materialen is dat je uiteindelijk een tastbare herinnering hebt aan het proces dat je doorlopen hebt. Je kan ervoor kiezen om dit te bewaren om er later nog eens op terug te kijken. Maar het geeft je ook de mogelijkheid om het gemaakte werkstuk weg te doen en er afscheid van te nemen.

Ik volgde mijn opleiding tot beeldend therapeut aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. In 2013 ben ik afgestudeerd met “Rouw en Verlieskunde” als Minor en sindsdien ben ik werkzaam als geregistreerd Beeldend therapeut.

Tevens ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk Angelique Goos, Beeldende therapie waar ik in de eerste lijn behandeling aanbied.