Waarom wil jij bij ons werken?

Onze unieke manier van werken met cliënten is natuurlijk al een goede motivator, maar ook als werkgever hebben wij veel te bieden; wij staan voor onze medewerkers. Wij zien jou als individu met een persoonlijk verhaal, wensen en behoeften.

Dit kun je bijvoorbeeld terugzien in onze ruime voorzieningen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en de tijd die er beschikbaar is voor onderlinge verbinding. Andere kernwoorden die hierop van toepassing zijn, zijn balans, plezier en ontspanning.

Al deze aandachtspunten creëren een werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons beter leren kennen? Bekijk hieronder alle openstaande vacatures.

Vacatures Care to Change Amsterdam

Vacature beeldend therapeut

Als beeldend therapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair team waar je nauw mee samen werkt. Heb je ervaring in het geven van individuele beeldende therapie waarbij veelal sprake is van complexe problematiek? Dan ben jij de persoon die we zoeken in de omgeving Amsterdam!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Emmeloord

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Vacatures Care to Change Haarlem

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Vacatures Care to Change Hilversum Arendstraat (1)

Vacature danstherapeut

We zijn per direct opzoek naar een enthousiaste danstherapeut! Is het onderdeel zijn van een multidisciplinair team echt jou ding? Solliciteer dan direct op deze functie!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Hilversum Seinstraat (2)

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Vacatures Care to Change Hilversum Arendstraat (3)

Vacature psychomotorisch therapeut

Ben jij een PMT-er die ervaring heeft in het geven van behandelingen gericht op complexe trauma en wil jij graag werken in Hilversum? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen als collega!

Bekijk de vacature

Vacature psychotherapeut

Voor onze locatie in Hilversum zijn we opzoek naar een psychotherapeut. Ben jij ervaren in het behandelen van complexe trauma en ben jij gericht op het behandelen van meervoudige problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Vacature GZ-psycholoog

Heb jij ervaring met het behandelen van complexe trauma en ben je graag onderdeel van een multidisciplinair team? Dan ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Rotterdam

Vacature casemanager

Als casemanager heb je een ‘spin in het web’-functie, waarin zowel organisatorische, administratieve als analytische vaardigheden van belang zijn.

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Utrecht

Vacature verbale therapeut

Ben jij een GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze mooie locatie is per april opzoek naar een verbale therapeut. Samen in een multidisciplinair team komen tot het beste zorgresultaat.

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Zeist

Vacature regiebehandelaar

Je hebt ervaring in het zorgen voor het beste behandeltraject voor de cliënt. Hiervoor werk je nauw samen met mede behandelaren, maar ben jij wel de eindverantwoordelijke rondom het zorgtraject. Ben jij die persoon die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Bekijk de vacature

Vacature GZ-psycholoog/psychotherapeut

Jij bent afgestudeerd als KP'er, GZ'er of PT'er en hebt al ruime ervaring in het behandelen van trauma. Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan direct op de functie traumatherapeut!

Bekijk de vacature

Wie zijn wij?