Waarom wil jij bij ons werken?

Onze unieke manier van werken met cliënten is natuurlijk al een goede motivator, maar ook als werkgever hebben wij veel te bieden; wij staan voor onze medewerkers. Wij zien jou als individu met een persoonlijk verhaal, wensen en behoeften.

Dit kun je bijvoorbeeld terugzien in onze ruime voorzieningen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en de tijd die er beschikbaar is voor onderlinge verbinding. Andere kernwoorden die hierop van toepassing zijn, zijn balans, plezier en ontspanning.

Al deze aandachtspunten creëren een werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons beter leren kennen? Bekijk hieronder alle openstaande vacatures.

Wij bieden geen stageplek aan. We wensen je veel succes met vinden van een passende leeromgeving.

Vacatures Care to Change Amersfoort

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze locatie

Vacatures Care to Change Amsterdam

Psychomotorisch therapeut

Ben jij een gepassioneerde psychomotorisch therapeut die zich graag inzet voor het herstel van onze cliënten? Kom ons team in onze mooie hoofdstad versterken en maak deel uit van onze betrokken en eigenzinnige GGZ-instelling!

Bekijk de vacature

Vacature psychiater en regiebehandelaar

Ben jij een ervaren psychiater en regiebehandelaar en wil jij graag aan de slag in een gedreven, multidisciplinair team met basis- en GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, vaktherapeuten en casemanagers? Kom bij ons werken en maak een impact!

Bekijk de vacature

Vacature casemanager

Ben jij analytisch, organisatorisch en een administratief talent en zet jij deze kwaliteiten graag in om onze cliënten te begeleiden tijdens hun behandeling bij Care to Change? Solliciteer nu en kom ons multidisciplinaire team in het mooie Amsterdam versterken!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Emmeloord

Interimopdracht senior behandelaar

Op zoek naar een uitdagende en verrijkende ervaring als interim behandelaar bij een warm en fijn team in Emmeloord? Sluit je aan bij ons toegewijde, multidisciplinaire team en maak het verschil!

Bekijk de vacature

Vacature klinisch psycholoog / psychotherapeut

Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een GGZ-instelling met een unieke visie en werkwijze? Kom dan ons gezellige team in Emmeloord versterken als klinisch psycholoog of psychotherapeut en draag bij aan het herstel van onze cliënten.

Bekijk de vacature

Vacature GZ-psycholoog

Wil jij deel uitmaken van een multidisciplinair team en jouw behandelingen als GZ-psycholoog geven aan cliënten met complexe problematiek? Wij heten je van harte welkom!

Bekijk de vacature

Vacature basispsycholoog

Ben jij een ervaren basispsycholoog met een achtergrond in EMDR en CGT? Dan kan ons team in Emmeloord jouw inzet goed gebruiken. Onze koffie staat klaar!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Haarlem

Vacature lichaamsgerichte therapeut

Ben jij een enthousiaste en gedreven lichaamsgerichte therapeut die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voeg je bij ons gezellige en betrokken team en maak deel uit van een dynamische en stimulerende werkomgeving waar jij jouw expertise kunt inzetten onze cliënten te begeleiden!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Hilversum Arendstraat (1)

Vacature psychomotorisch therapeut

We zijn per direct opzoek naar een enthousiaste PMT-er die daarnaast bekend is met haptonomie! Is het begeleiden van cliënten met complexe problematiek en werken in een multidisciplinair team echt jouw ding? Solliciteer dan direct op deze functie!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Hilversum Seinstraat (2)

Vacature casemanager

Ben jij een echte 'spin in 't web' en zet jij graag je organisatorische, administratieve als analytische vaardigheden in tijdens je werk? Dan is de functie van casemanager perfect voor jou!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Rotterdam

Vacature klinisch psycholoog / psychotherapeut

Ben jij een klinisch psycholoog of psychotherapeut die graag in een multidisciplinaire setting werkt? En voel jij je vertrouwd om clienten te helpen met complexe problematiek? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Bekijk de vacature

Vacature vaktherapeut

Word jij onze nieuwe collega in Rotterdam? Wij zoeken een ervaren en gepassioneerde vaktherapeut om ons team te versterken. Samen helpen we cliënten op hun weg naar herstel. Solliciteer nu en maak het verschil!

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Utrecht

Vacature lichaamsgerichte/bewegingstherapeut

Wil jij onze cliënten begeleiden op weg naar herstel? Ga bij ons aan de slag als lichaamsgerichte/bewegingstherapeut en kom ons multidisciplinaire team in het mooie Utrecht versterken.

Bekijk de vacature

Vacatures Care to Change Zeist

Vacature casemanager

Heb jij het organisatorisch inzicht, de analytische vaardigheden en administratieve precisie om ons team te versterken als casemanager? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Bekijk de vacature

Wie zijn wij?