Vacature teamleider

Wie wij zijn:

Care to Change is een specialistische GGZ instelling met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, en Zeist. Het multidisciplinaire team van behandelaars is divers en hoog gekwalificeerd op psychisch/ psychiatrisch gebied. Zij biedt een op de cliënt toegespitste, persoonlijke begeleiding.

Onze visie is:

Mensen hebben een  verlangen in het leven verbinding te maken. Het werken aan verbinding, op verschillende gebieden, is vaak een helend en betekenisvol doel in de behandeling, dat is de kern en de kracht van Care to Change.

Met vaktherapie (ervaringsgericht werken) sluiten we aan op gesprektherapie en maken zo de verbinding tussen hoofd en lijf. Daar staan wij voor, met z’n allen.

De werkzaamheden:

In het kader van groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een teamleider voor de locaties Amsterdam en Hilversum (2 teams). Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van bedrijfsvoering en het primair proces binnen een multidisciplinair behandelteam. Je geeft sturing aan zorgcoördinatoren, casemanagers en (regie)behandelaren. Je werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan het managementteam zodat de gestelde doelen gehaald worden en processen hun doorgang krijgen binnen jouw teams.  We vragen daarom niet alleen dat je beschikt over leiderschapskwaliteiten maar ook dat je kennis en affiniteit hebt met het werkveld van de GGZ en bekend bent met de DBC financieringsstructuur van de GGZ.

Als teamleider zoek je naar verbinding tussen de mensen, op een persoonlijke en professionele manier, zodat er een prettige werksfeer ontstaat met een gezonde zelfstandigheid binnen het team. Daarbij is het belangrijk dat je met de andere teamleiders zorg draagt voor een eenduidige werkwijze binnen alle locaties van Care to Change. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de volgende taken:

> Coördineren van personele bezetting

> Voeren van functioneringsgesprekken

> Inwerkprogramma voor nieuwe werknemers maken en coördineren

> Zorgen voor deskundigheidsbevordering en opleidingen binnen je team

> Organiseren en coördineren van (team)bijeenkomsten

> Implementeren van nieuwe werkprocessen

> Contact onderhouden met facilitaire zaken

> Mede bewaken van kwaliteit, zoals VIM meldingen

> Coördineren wachtlijst en monitoren en sturen op tijdregistratie

Het profiel:

Je hebt leiderschapservaring en ervaring binnen de GGz met een afgeronde HBO of WO opleiding, met bij voorkeur een management opleiding. Je bent goed in het verbinden van mensen en onderschrijft onze visie.

Geïnteresseerd:

Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en CV naar Mariëlle Janssen  – wens@caretochange.nl  .

 

T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl