Vacature teamleider

Care to Change is per direct op zoek naar een teamleider voor de locaties Emmeloord, Hilversum en Zeist.

Wat ga je doen

Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van bedrijfsvoering en het primaire proces binnen een multidisciplinair behandelteam. Je geeft sturing aan zorgcoördinatoren, casemanagers en (regie)behandelaren. Je werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan het managementteam zodat de gestelde doelen gehaald worden en processen hun doorgang krijgen binnen jouw teams. We vragen daarom niet alleen dat je beschikt over leiderschapskwaliteiten, maar ook dat je kennis van en affiniteit hebt met het werkveld van de GGZ.

Als teamleider zoek je naar verbinding tussen de mensen, op een persoonlijke en professionele manier, zodat er een prettige werksfeer ontstaat met een gezonde zelfstandigheid binnen het team. Daarbij is het belangrijk dat je met de andere teamleiders zorg draagt voor een eenduidige werkwijze binnen alle locaties van Care to Change. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • coördineren van personele bezetting
 • voeren van functioneringsgesprekken
 • inwerkprogramma voor nieuwe werknemers maken en coördineren
 • zorgen voor deskundigheidsbevordering en opleidingen binnen je team
 • organiseren en coördineren van (team)bijeenkomsten
 • implementeren van nieuwe werkprocessen
 • contact onderhouden met facilitaire zaken
 • mede bewaken van kwaliteit, zoals VIM meldingen
 • coördineren wachtlijst en monitoren en sturen op tijdregistratie

Jij bent

Iemand met leiderschapservaring en ervaring binnen de GGZ. Tevens heb je een relevant HBO of WO diploma, bij voorkeur in de richting van management. Je bent goed in het verbinden van mensen en onderschrijft onze visie. Daarnaast ben je 36 uur per week beschikbaar.

Wij zijn

Care to Change is een specialistische GGZ instelling met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist. Het multidisciplinaire team van behandelaars is divers en hoog gekwalificeerd op psychisch / psychiatrisch gebied. Zij biedt een op de cliënt toegespitste, persoonlijke begeleiding.

De aandacht voor onze medewerkers is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers zien wij als individuen met elk een persoonlijk verhaal. Weten wat er speelt in het leven van onze collega, hierbij stilstaan en hierop anticiperen is de onderscheidende kracht van Care to Change.

Onze visie

Mensen hebben een verlangen in het leven verbinding te maken. Het werken aan verbinding, op verschillende gebieden, is vaak een helend en betekenisvol doel in de behandeling, dat is de kern en de kracht van Care to Change.

Met vaktherapie (ervaringsgericht werken) sluiten we aan op gesprektherapie en maken zo de verbinding tussen hoofd en lijf. Daar staan wij voor, met z’n allen.

Wij bieden

 • een gezellige werksfeer in een fijn team, bij een dynamische GGZ instelling
 • een overeenkomst voor een jaar met een reële optie tot verlenging
 • een gezamenlijke lunch verzorgd door Care to Change

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en CV naar Mariëlle Janssen  – wens@caretochange.nl .

 

T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl