Vacature psychomotorisch therapeut – Hilversum 1

Care to Change is per direct op zoek naar een psychomotorisch therapeut voor een van onze basisteams op de Arendstraat in Hilversum. Je vaste standplaats zal team 1 zijn, maar jouw expertise kan ook gevraagd worden in team 3. Dit team bevindt zich ook op de Arendstraat in Hilversum. De vacature wordt ingevuld worden op ZZP basis.

Als psychomotorisch therapeut behandel je cliënten waarbij veelal sprake is van complexe problematiek. Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol en onderdeel in het proces van de cliënt, maar je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team. Je voelt je als een vis in het water bij cliënten met complexe problematiek en krijgt er energie van om te denken in mogelijkheden en te zoeken naar de eigen regie en kracht van de cliënt.

Als team maken wij ons sterk voor een op maat gesneden behandeling met een  combinatie van verbale en non-verbale therapie voor iedere cliënt. In ons team richten wij ons op eigenheid, gezamenlijkheid en kwaliteit van behandeling – samenwerkend, collegiaal, goede afstemming en tijd voor elkaar, waarin reflecteren en elkaar bevragen welkom is.

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit

  • geven van individuele behandelingen als psychomotorisch therapeut
  • deelnemen aan multidisciplinair overleg
  • schriftelijke verslaglegging in het EPD

Jij bent iemand die

  • een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut heeft
  • 24 uur per week beschikbaar is, waarvan in elk geval maandag en vrijdag
  • zorgvuldig en gestructureerd werkt
  • communicatief vaardig is

Wij bieden

  • een gezellige werksfeer in een betrokken en op elkaar ingespeeld team
  • een gezamenlijke lunch verzorgd door Care to Change

Wij zijn
Care to Change, een eigenzinnige en gedreven instelling gericht op de specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist. Wij richten ons behandelaanbod op mensen met complexe klachten. Met ons multidisciplinaire team bieden wij, in afstemming met de cliënt, een gebalanceerd zorgaanbod. Belangrijk hierbij is voor ons de open en nieuwsgierige blik op gezondheid en zorg, alsmede de bereidheid om buiten de afgebakende kaders te kunnen treden.

De aandacht voor onze medewerkers is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers zien wij als individuen met elk een persoonlijk verhaal. Weten wat er speelt in het leven van onze collega, hierbij stilstaan en hierop anticiperen is de onderscheidende kracht van Care to Change.

Voor een indruk van onze instelling en werkwijze, verwijzen we je graag naar onze website https://www.caretochange.nl/.

Interesse in deze vacature?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en CV naar – wens@caretochange.nl.

 

T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl