Vacature beeldend therapeut

Care to Change opent een nieuwe vestiging in Utrecht! Daarom zijn wij per medio augustus* op zoek naar een beeldend therapeut. De vacature kan zowel worden ingevuld op ZZP basis als in loondienstverband.

*Het aantal uren zal bij aanvang klein zijn en gestaag toenemen per week. De toename in aantal uren zal ongeveer 4-6 maanden duren voordat het volledig aantal contracturen is bereikt. Dit heeft te maken met het aantal cliënten dat in de opbouwfase op de nieuwe locatie gestaag zal toenemen. Dit zal in het gesprek nader toegelicht worden.

Wie zijn wij?

Care to Change is een GGZ-instelling met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist. Bij onze cliënten is vaak sprake van complexe problematiek, zoals vroegkinderlijk trauma en persoonlijkheidsproblematiek, waar cliënten vaak al meerdere behandelingen voor gevolgd hebben. Wij hanteren een multidisciplinaire werkwijze, waarbij een cliënt zowel een verbale therapie (zoals o.a. schematherapie, EMDR of ACT) als een non-verbale therapie (zoals o.a. dramatherapie, PMT of creatieve therapie) volgt. De behandeling die wij bieden is persoonlijk, holistisch en zoveel als mogelijk ingezet vanuit een match met de persoon van de cliënt, mede dankzij een breed scala aan beschikbare behandeldisciplines.

Wie ben jij?

Als beeldend therapeut geef jij individuele beeldende therapie aan cliënten waarbij veelal sprake is van complexe problematiek. Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol en onderdeel in het proces van de cliënt, maar je werkt nauw samen met het team. Wij werken multidisciplinair en verwachten daarom ook van jou dat je regelmatig afstemming zoekt met je collega’s. Je voelt je als een vis in het water bij cliënten met complexe problematiek en krijgt er energie van om te denken in mogelijkheden en te zoeken naar de eigen regie en kracht van de cliënt. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, positieve en communicatief vaardige collega die in staat is om zijn/haar professionele kennis te combineren met creativiteit om op deze wijze behandeling op maat te bieden voor onze complexe doelgroep. Kennis van en ervaring met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek en/of CPTSS is een pré.

Wat verwachten wij van jou?

 • een HBO-opleiding vaktherapie en bij voorkeur daarnaast een post-HBO of master opleiding
 • een lidmaatschap of registratie als vaktherapeut, of bereid dit aan te vragen
 • uiteindelijk 24 uur per week beschikbaar
 • al enige jaren werkervaring in de GGZ

Jouw werkzaamheden bestaan met name uit

 • geven van individuele behandelingen als beeldend therapeut
 • deelnemen aan multidisciplinair overleg
 • schriftelijke verslaglegging in het EPD

Wij bieden

 • een centrale rol in een nieuw, enthousiast team op een mooie locatie in Utrecht, waarbij je de kans krijgt om te pionieren
 • een inschaling in FWG 50 of FWG 55 volgens de CAO GGZ (€2944 – €4381 bij een 36-urige werkweek)
 • een overeenkomst voor een jaar met optie tot verlenging
 • een gezamenlijke lunch verzorgd door Care to Change

Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan uiterlijk eind juli je motivatie en CV naar – wens@caretochange.nl.

 

T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl