Stageplaats psychologie – vacature is ingevuld

Wij zijn per 1 februari op zoek naar enthousiaste en bevlogen stagiaires!

Care to Change is een kleinschalige, betrokken GGZ instelling met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Hilversum en Zeist. De instelling biedt een op de cliënt toegespitste, persoonlijke begeleiding, mede dankzij een breed scala aan beschikbare behandeldisciplines. Er is vaak sprake van complexe problematiek, zoals trauma, persoonlijkheidsstoornissen, angst, depressie, maar vooral met een combinatie van meerdere van deze problemen. Binnen Care to Change wordt een holistische benadering gehanteerd, waardoor een cliënt naast gesprekstherapie, vaak ook lichaamsgerichte behandeling krijgt aangeboden. Er wordt dan ook gewerkt in een multidisciplinair team, waarin de regiebehandelaar, zorgcoördinator en casemanager een centrale plek innemen.

Als stagiaire psychologie ben je betrokken bij de gehele intake en diagnostiek-fase: je bent aanwezig bij oriënterende- en intake gesprekken die gevoerd worden door de zorgcoördinator en psychiater, je schrijft intakeverslagen, speelt een actieve rol bij multidisciplinaire overleggen en in goed overleg stel je een behandelplan op dat je uiteindelijk bespreekt in een adviesgesprek. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom een traject en zal je het gehele traject op de achtergrond blijven meekijken met de behandeling van de cliënt.
Hiernaast is er de mogelijkheid om mee te kijken met behandelgesprekken en op een later tijdstip delen van een behandeling onder supervisie uit te voeren.
Care to Change is een platte organisatie: dat houdt in dat je zeker wordt uitgenodigd initiatief te tonen en actief mee te denken en te doen binnen de organisatie. Zo is er voor jou veel ruimte om jezelf te ontwikkelen! Er is ook de mogelijkheid tot het behalen van je LOGO-verklaring. Je wordt je gehele stage begeleid door een supervisor en werkbegeleider.

Care to Change is op zoek naar een stagiaire voor de locatie Hilversum en een stagiaire voor de locatie Emmeloord. Hieronder de praktische voorwaarden:

> Stageduur is 6 maanden, 4 dagen p.w.

> Startdatum is per 1 februari

> Brieven kun je sturen naar avincken@caretochange.nl

Heb je nog vragen? Mail dan naar bovenstaand e-mailadres of bel naar 035 201 38 56 en vraag naar Anouk.

 

T: 035 201 38 56F: 035 720 09 80E: welkom@caretochange.nl