Care to Change Hilversum Seinstraat (2)

— Wij zoeken graag samen met je uit wat jou helpt

Bezoekadres:

Seinstraat 16
1223 DA Hilversum

Aannamebeleid:

Je kunt je aanmelden bij ons basisteam Hilversum 2 als je een restitutiepolis of een polis bij VGZ hebt.

De aanmelding is open voor cliënten met een restitutiepolis. Voor cliënten met een natura- of budgetpolis of een polis van Zorg en Zekerheid, geldt een aannamestop.

Wachttijden:

Er bestaan twee verschillende soorten wachttijden. 

  1. De aanmeldingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het telefonische gesprek met een van onze telefonische screeners en het oriënterende gesprek met je zorgcoördinator en casemanager. Het oriënterende gesprek vindt pas plaats na ontvangst van jouw aanmelding op de website en een geldige verwijsbrief.
    De aanmeldingswachttijd voor locatie Hilversum 2 bedraagt: 8 weken.

  2. De behandelingswachttijd:
    Dat is de wachttijd tussen het oriënterende gesprek en het begin van je behandeling.
    De behandelingswachttijd voor locatie Hilversum 2 bedraagt: 4 weken.

Bereikbaarheid:

Wij zijn in het Oriongebouw gevestigd. Dit is een gezamenlijk kantoorgebouw. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid en bij de hoofdingang zijn twee invalidenparkeerplaatsen. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer; bushalte Winkelcentrum Seinhorst is de meest nabijgelegen bushalte.

“Therapie heeft mijn leven rijker gemaakt en weer de moeite waard om het te leven. Dank aan de behandelaars bij wie ik mij gezien en gehoord voelde.”

— Anoniem

Maak er direct werk van

Vacatures Care to Change Hilversum Seinstraat (2)

Vacature kwaliteitsfunctionaris

Houd jij je graag bezig met verbeteren en vernieuwen en ben jij die die zelfstarter met kritische blik die daarnaast in staat is te luisteren en vragen te stellen binnen de organisatie? Dan is de rol van kwaliteitsfunctionaris uitermate geschikt voor jou. Kom je op de koffie?

Bekijk de vacature

Vacature psychiater en regiebehandelaar

Wil jij graag een centrale rol vervullen binnen de behandeling van onze cliënten? Solliciteer dan direct op onze vacature van psychiater en regiebehandelaar en kom ons gezellige team in Hilversum versterken.

Bekijk de vacature

Vacature casemanager

Ben jij een echte 'spin in 't web' en zet jij graag je organisatorische, administratieve als analytische vaardigheden in tijdens je werk? Dan is de functie van casemanager perfect voor jou!

Bekijk de vacature

Wie zijn wij?