Wenja van der Meulen

GZ-psycholoog

Rust in je hoofd en vrede in je hart, daar verlangen we allemaal naar.

Dat dat meestal zo eenvoudig niet ligt, is niets nieuws. De filosofie en de psychologie zijn beide ontstaan uit de vragen en problemen waar mensen door de eeuwen heen voor worden geplaatst. Dit heeft een rijkdom aan inzichten en toepasbare kennis voor in de praktijk opgeleverd.

Ik ben een BIG-geregistreerde gezondheidszorg psycholoog en ben daarnaast afgestudeerd als (wetenschaps)filosoof. Naast mijn werk als behandelaar bij Care to Change voer ik een eigen praktijk in Amsterdam, zie ook www.wenjavandermeulen.nl .

Na meer dan dertig jaar ervaring in het vak word ik nog steeds geboeid en geraakt door mensen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken. Vaak is het een crisis die je bewust maakt van je vastgelopen patronen en gewoonten. Zo kan een crisis ook een kans betekenen om je hieruit te helpen bevrijden. Je kunt je gevoelens immers onderzoeken met behulp van je verstand. De aanvankelijke gevoelens van onzekerheid, verwarring en angst kunnen veranderen in opwinding bij het zien van nieuwe ruimte en mogelijkheden. Uiteindelijk zal die ontdekking stapsgewijs leiden tot iets wat (inmiddels) beter bij je past, in plaats van nog meer van hetzelfde.

Ik kijk uit naar een gezamenlijk onderzoek.

 

BIG-registratienummer: 09051368025


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl