Victoria Murillo de Koning, danstherapeut, Care to Change, Hilversum

Victoria Murillo de Koning

danstherapeut

Ik ben een betrokken, energieke therapeut die pragmatisch en resultaatgericht samen met jou zal werken in het verminderen van je klachten en waar nodig je zal ondersteunen in het leren om te gaan met de beperkingen en de mogelijkheden die je hebt.

In elke sessie zal je “doen en ervaren” als centraal beleven. Daarmee is het zowel geschikt voor jou als je verbaal en rationeel sterk bent, als ook voor jou als je gemakkelijker ervaringen opdoet via de non-verbale kant.

Mijn passie is mensen nieuwe inzichten en waarnemingen te laten ervaren en ze zo meer invloed op hun problematiek te laten uitoefenen. In danstherapie betekent dit dat je via het lichaam en beweging veranderingen op gang kunt brengen. Mijn focus ligt op het stimuleren van het doen, denken, voelen en communiceren op verschillende niveaus.

Dit doe ik door het behandelplan te vertalen in meetbare, haalbare en praktische doelstellingen die samen met jou gesteld worden. Daar kan leren, ervaren en/of ontdekken de richting geven. Ik hanteer hierbij je individuele behoeften, zonder echter het einddoel uit het oog te verliezen. Je zal zicht krijgen op je gedrag, wensen, patronen, kwaliteiten, valkuilen, gevoelens, lichaam en lichaamssignalen.

Cliënten geven aan dat ik doelgericht werk, een prettige en veilige sfeer weet te creëren en vertrouwen uitstraal in hun eigen kunnen. Enthousiasme, betrokkenheid, sensitiviteit en respect zijn ook kwaliteiten die door mijn cliënten benoemd worden.


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl