Suzan Cangir

— psycholoog, casemanager

Ik ben werkzaam als casemanager, psycholoog en diagnosticus bij Care to Change. In deze verschillende rollen vind ik een aantal kernwaarden belangrijk: respect, veiligheid en vertrouwen.

Als casemanager bied ik jou ondersteuning op allerlei verschillende vlakken. Je komt mij voornamelijk tegen bij de startfase van je behandeling, bijvoorbeeld bij de telefonische screening of de intakegesprekken. Ik luister en kijk naar jou als individu en wil graag dat je je gezien en gehoord voelt. Samen met het zorgteam gaan we op zoek naar de behandeling die het beste bij jou past. Daarnaast ben ik als onderdeel van jouw zorgteam gedurende jouw hele traject op de achtergrond betrokken en kun je bij mij terecht met al je vragen.

Als psycholoog werk ik in mijn behandelingen vooral middels cognitieve gedragstherapie, emotieregulatie vaardigheden en steunende en structurerende gespreksvoering. Ik streef ernaar een veilige omgeving te creëren, waarin jij je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling kijken we samen hoe we het beste kunnen werken aan jouw herstel. Ik help je graag om weer in jouw kracht te komen.

Als diagnosticus voer ik psychodiagnostische onderzoeken uit. Hierbij leer ik graag hoe jij in elkaar zit, wat jouw sterktes en kwetsbaarheden zijn. Op basis hiervan kijken we wat de meest passende behandeling voor jou is.