Nanci Nievaard, psychomotorisch therapeut, Care to Change, Amsterdam

Nanci Nievaard

psychomotorisch therapeut

Stel, je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven en je weet niet hoe je dit kunt veranderen. Dan kan het zijn dat je veel in je hoofd leeft en de signalen van je lichaam negeert. Ondertussen probeert je lichaam je iets te vertellen met bijvoorbeeld spanning en sensaties in bepaalde situaties. Ik help je de verbinding tussen lichaamssignalen, emoties, gedachten en gedrag te ervaren en verandering in gang te zetten.

Daarnaast werk ik met schematherapie. Een schema kun je zien als een overlevingsreactie, ontstaan in de kindertijd, doordat er onvoldoende verzorging, bescherming en veiligheid geboden werd. In je huidige leven kan een overlevingsreactie nog steeds heel actief zijn in bepaalde situaties en positieve veranderingen tegenhouden. Door je schema’s / overlevingsreacties te leren (h)erkennen en er anders mee om te leren gaan, krijg je meer regie over je leven.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als psychomotorisch / lichaamsgericht therapeut.

In mijn visie zijn ruimte en aandacht een basis voor bewustwording en verandering. Dit gaat samen met (het ontwikkelen van) een milde houding naar je zelf.

Naast psychomotorische therapie en schematherapie, werk ik met mind eye power (verwant aan e.m.d.r. ) en geef trainingen in zelfcompassie.

Naast mijn werk bij Care to Change heb ik een eigen praktijk in Amsterdam. Voor meer informatie: www.nancinievaard.nl


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl