Michiel Reinders

fysiotherapeut, lichaamsgericht therapeut

Mensen kunnen om zeer verschillende redenen ‘vastlopen’. Dan kan het goed zijn om begeleid te worden. Fysiotherapie en lichaamsgerichte therapie zijn bijzondere en waardevolle manieren om te ervaren hoe je meer in gevoelsmatig contact met jezelf en anderen kunt komen en kunt leven. Via ervaringsgerichte oefeningen en/ of een aanrakende benadering kan je [weer] in contact met jezelf en je gevoelens komen, daar waar die afgesloten zijn geraakt. Zo kan je leren om naar de signalen van je lichaam te luisteren en jezelf weer open te stellen voor je omgeving. Belangrijk is dat je voldoende veiligheid en bevestiging voelt om dat weer toe te laten. In de therapie kunnen weggestopte emoties en gevoelens boven komen.

Vanaf 1976 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en lichaamsgerichte therapeut. Ik ben geregistreerd voor beide beroepen en heb in beide disciplines veel ervaring opgedaan. De haptonomische theorie en levensvisie, het boeddhisme en verschillende meditatietechnieken zijn voor mij daarbij belangrijke inspiratiebronnen.

Ik wil je graag helpen bij het vinden van een nieuw evenwicht en zelfstandigheid in je leven waarin je eigen keuzes kan maken.

 


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl