Lea Baum

— danstherapeut

Hallo, mijn naam is Lea Baum en als danstherapeut ben ik overtuigd van de kracht die ons lichaam bezit. Wanneer we er bewust voor kiezen om onze aandacht naar ons lichaam te brengen, opent zich een geheel nieuwe dimensie van verbinding met onszelf.

 

In de dans- en bewegingstherapie gaat het niet om het streven naar de perfectie van bepaalde danspassen, maar juist om de ontplooiing van authenticiteit en het vinden van onze individuele expressie. Elk lichaam en elke beweging vertelt een uniek verhaal, die onze persoonlijke ervaringen, verlangens en gewoonten weerspiegelt. Door middel van beweging kunnen we innerlijke blokkades doorbreken, onuitgesproken gevoelens uiten en onszelf op een dieper niveau begrijpen.

 

Ik zorg voor een veilige omgeving waarin we samen de taal van jouw lichaam herontdekken, door middel van therapeutische gesprekken, gerichte oefeningen en spontane improvisatie. Bovendien integreer ik graag meditatie in mijn werk. Door momenten van stilte te creëren en onze gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties te observeren, verkrijgen we een dieper zelfinzicht en de vrijheid om bewuste keuzes in ons leven te maken. Dit opent de deur naar verandering en persoonlijke groei.

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou jouw innerlijke waarheid te verkennen en nieuwe mogelijkheden van expressie te ontdekken!