Hanna van der Zaken, GGZ agoog, psycholoog, Care to Change, Amsterdam

Hanna van der Zaken

GGZ-agoog, psycholoog

Je kunt het gevoel hebben dat jij de enige bent waar het niet goed mee gaat, dat iedereen weet “hoe het moet”. Dat jouw problemen en vragen te gênant zijn om mee voor de dag te komen, of onoplosbaar zijn, je hebt al zoveel geprobeerd. Dat maakt eenzaam en je zit in een vicieuze cirkel.

Dan helpt het om met iemand te praten die je het gevoel geeft dat je de moeite waard bent zoals je bent. Die met je zoekt naar waar je obstakels liggen die verhinderen dat je lekker in je vel zit en je helpt te gaan “weten hoe het moet”, te voelen wie je bent en te kunnen ervaren wat je nodig hebt en wat je inspireert.

Ik zie dat als een manier van samenwerken die ik heel bijzonder vind, en die ik al 35 jaar doe. Daarbij zijn verschillende manieren van werken mogelijk, afhankelijk van je vraag en wie je bent. Mijn gereedschapskist bestaat uit methodes als voice dialogue, werken met (non-verbale) communicatie en energie, met lichaamsgericht werk.

Ik heb een praktijk in Amsterdam als individuele, relatie- en groepstherapeut. Zie hiervoor ook: psychologe-amsterdam.nl.

 


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl