Ervin Molnár

GGZ agoog, systemisch therapeut

‘Wanneer we er het minst op bedacht zijn gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen’. (Paul Coelho)

Ieder mens kent in zijn of haar leven periodes van onzekerheid, van ontevredenheid over zichzelf of het contact met anderen. Dan kun je het idee hebben vast te zitten en te blijven hangen in oude gevoelens en gedragspatronen. Zulke periodes horen bij een mensenleven. Ze dwingen je tot het vinden van een nieuwe balans en het maken van nieuwe keuzes om zo tot verdere groei en ontwikkeling te komen. Soms red je dat niet alleen. Op zo’n moment kun je behoefte hebben aan iemand die naar je luistert en die je helpt orde te scheppen in de problemen die je ervaart.

Mijn werk is erop gericht om je zo te begeleiden, dat je na verloop van tijd weer in staat bent je problemen zelf op te lossen: voldoende in balans om op eigen kracht verder te kunnen. Je hebt bovendien ook geleerd, hoe je in de toekomst nieuwe problemen anders en beter kunt aanpakken. Bij de begeleiding houd ik rekening met jouw individuele situatie, wensen en mogelijkheden. Problemen kunnen op elkaar lijken, mijn aanpak ervan zal echter van mens tot mens verschillen. Daarbij maak ik onder andere gebruik van Transactionele Analyse, Gestalttherapie, Traumaverwerking, Systemisch werken en Schematherapie.

Door eigen ervaringen heb ik geleerd om na een worsteling weer boven te komen. Ik ben dan ook graag beschikbaar voor anderen die nog worstelen met een hulpvraag. Ik help je graag om je moed en veranderingsgezindheid te ontwikkelen zodat je weer zelfstandig verder kunt.


T: 035 201 38 56F: 035 720 09 80E: welkom@caretochange.nl