Emiel Lafeber

psychodramatherapeut

Als je ervoor kiest om bij mij een behandeltraject aan te gaan, kun je rekenen op een actieve en ervaringsgerichte werkvorm waarin doen centraal staat.

Als psychodramatherapeut en vaktherapeut sta ik voor veiligheid, warmte, speelsheid, enthousiasme en vakmanschap en mag de humor hierin niet ontbreken. Ik ben oprecht nieuwsgierig en ik luister met een beeldend oog. Ik versta de kunst om de essentie van jouw verhaal om te zetten naar een realistisch psychodrama spel. Contact vind ik hierin essentieel, je gaat echt gezien worden en we gaan een verbinding met elkaar aan. Als deze basis goed is, nodig ik je uit om op onderzoek uit te gaan. Onderzoek naar wie je bent, welke factoren een rol hierin spelen en waar je kwaliteiten liggen. Het antwoord op je vragen ligt vaak in jezelf.

We kijken soms terug hoe iets tot stand is gekomen maar ook vooruit naar wat zou helpen om minder last te ervaren. Het is tenslotte belangrijk om bij het rijden in de achteruitkijkspiegel te kijken, maar het zou jammer zijn om dit alleen te doen. Je mist dan ook de mooie dingen die je op je pad tegenkomt.

Voor meer informatie zie ook: www.praktijkinsig.nl


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl