Desirée Broeders, psycholoog, gestalttherapeut, Care to Change, Hilversum

Desirée Broeders

psycholoog, gestalttherapeut

“Ik geloof in de kracht van contact en van authentiek aanwezig zijn. Jezelf leren kennen, gewaarzijn ontwikkelen, is een belangrijke sleutel naar meer vrijheid, naar leven in plaats van overleven.

Er ontstaan echter vaak situaties waarin je eigenlijk helemaal niet ‘aanwezig’ zou willen blijven. Situaties waarin je controle wilt houden en weg wilt gaan van minder prettige gevoelens die je ervaart. Boos worden op jezelf of juist op de ander, of toch nog maar een tandje bijzetten en nog meer je best gaan doen. Dat ligt dan meer voor de hand dan om bij jezelf en de situatie te blijven – te voelen hoe het met je is, wat er is en wat je eigenlijk graag zou willen of nodig hebt. Ik weet uit eigen ervaring hoe uitdagend het is om juist in die lastige situaties te blijven voelen en in contact te blijven. Dit is echter te ontwikkelen. Ik help je graag om erachter te komen hoe dit bij jou werkt.

Ik ga je vooral uitnodigen om nieuwsgierig te zijn naar wie je bent en wat je doet. Nieuwsgierigheid nodigt uit, oordelen zetten vast. Eerlijk kijken naar jezelf en ander gedrag uitproberen, vraagt moed en energie van je. En wanneer je jezelf uitnodigt om te onderzoeken en te ontdekken wat voor jou werkt en wat niet en wat belangrijk is voor jou, kun je die verandering bij jezelf steeds meer in eigen hand nemen.

Ik hoor van mensen terug dat ze mij als ‘toegewijd’ ervaren en dat ik rust, directheid en een persoonlijke benadering op een prettige manier combineer.

Voor meer  informatie zie ook: www.kleurcoaching.nl


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl