Daniël van den Berkmortel

GZ psycholoog

Ik heb psychologie gestudeerd aan de UvA en ben hieraan begonnen vanuit interesse voor de mens. Willen begrijpen wat mensen drijft en vanuit de overtuiging dat we over een grote flexibiliteit en veerkracht beschikken die ons kan helpen in herstel van allerlei lichamelijke en geestelijke klachten.

Inmiddels ben ik 9 jaar werkzaam als psycholoog en heb ik ervaring opgedaan op veel verschillende plekken en met veel verschillende klachten en mensen. Zo heb ik onder andere in het gevangeniswezen gewekt, bij een behandelcentrum voor psychotische stoornissen en bij een dagbehandeling met een antroposofische grondslag. Allemaal erg leerzaam en verrijkend voor mij als behandelaar en mens.

Vanaf maart 2018 ben ik werkzaam bij Care to Change en ik heb het hier erg naar mijn zin. De filosofie van verbale en non-verbale behandelvormen sluit erg aan bij mij eigen ideeën over een goede behandeling. Zelf werk ik veel met schematherapie en EMDR en hoop hiermee mensen (weer) in contact te brengen met hun eigen wensen/behoeftes en veerkracht.

 

BIG registratienummer: 19919599625


T: 035 201 38 56F: 035 720 09 80E: welkom@caretochange.nl