Céline Dikken, psychomotorisch therapeut, Care to Change, Zeist

Céline Dikken

psychomotorisch therapeut

Binnen de PMT, psychomotorische therapie, doe je individueel en samen met mij lichamelijke activiteiten, oefeningen en opdrachten. Hierbij is de aandacht gericht op lichaamservaring en beweging. PMT biedt een veilige plek om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenteren met nieuw gedrag op het gebied van voelen, denken en doen. De relatie wordt gelegd tussen datgene wat jij ervaart in de PMT en je dagelijks leven. Ook kan er een relatie gelegd worden met vroegere ervaringen.

In beweging leer je lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen, te begrijpen en jouw klachten en problemen anders te benaderen.

Als psychomotorisch therapeut staat mijn empathisch vermogen op de voorgrond. Luisterend, creatief, trouw, warm, verantwoordelijk en verbindend zijn kernwoorden die kenmerkend zijn voor mij in mijn werk als psychomotorisch therapeut. Naast het aanbieden van sport- en spelvormen als therapeutisch middel pas ik ook graag lichaamsgerichte methodes (dans en beweging) en ademtherapie toe binnen mijn werk.

Wanneer je merkt dat praten over je problemen, en/of voorgeschreven medicatie niet het gewenste resultaat oplevert, kan PMT waardevol voor zijn. Ik zie PMT als een mooie non-verbale therapeutische aanvulling binnen je behandeling bij Care to Change.

Graag ga ik met jou in beweging op pad in jouw ontwikkeling, emotie in beweging.

Voor meer informatie zie ook: www.pmtzeist.nl


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl