Carol Wismeijer

— directeur behandelzaken, regiebehandelaar

Ik ben zo’n 25 werkzaam als klinisch psycholoog/psychotherapeut in verschillende settingen in de specialistische Geestelijke Gezondheids Zorg. Vrijwel altijd in multidisciplinair verband met mensen met complexe problematiek. Veelal persoonlijkheidsproblematiek al dan niet gerelateerd aan trauma met daarnaast klachten zoals depressie en/of angst.

Ik ben ook groepspsychotherapeut en systeemtherapeut.

Mijn ervaring is dat het in behandeling gaat om het maken van verbinding op verschillende manieren. Dat kan je doen door jezelf en je problematiek te gaan begrijpen tegen de achtergrond van je eigen levensgeschiedenis; door verbinding te maken met je emoties; door mensen om je heen te betrekken bij wat je bezig houdt en wat je raakt; door te onderzoeken wat het moeilijk maakt om je te verbinden met anderen; door aandacht te hebben voor welke lichamelijke gewaarwordingen emoties teweeg brengen; door stil te staan bij wat het oproept om verbinding te gaan maken met anderen in (groeps) psychotherapie.

Wat ik zelf zo mooi vind aan Care to Change is dat we werken met behandelaren van verschillende disciplines. Dat maakt dat we je kunnen helpen via verschillende ingangen verbinding te maken op al deze manieren. We werken als behandelaren met elkaar samen gedurende jouw behandeling: we verbinden ons dus met jou en ook met elkaar om je zo goed mogelijk verder te helpen.

In behandeling zijn is niet gemakkelijk en voelt vaak als een worsteling, als hard werken. Het vraagt veel motivatie en uithoudingsvermogen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Wij helpen je graag!

 

BIG-registratienummer: 49049001425