Annerieke Hut, psycholoog, psychomotorisch therapeut, Care to Change, Hilversum

Annerieke Hut

psychomotorisch therapeut

“Ik ben goed zoals ik ben.” Kun jij dat ook oprecht zeggen over jezelf? Er kunnen periodes in je leven zijn waarin je dat gevoel over jezelf kwijt bent of misschien is dit überhaupt wel een onbekend gevoel voor je. Je herkent jezelf niet meer helemaal en je vraagt je af waarom je voelt wat je voelt en je doet wat je doet. Je bent (even) stuurloos… Weet dat er manieren zijn om hiermee aan de slag te gaan en ik zou je daarbij graag willen helpen.

Als we samen aan deze reis beginnen dan starten we met stilstaan bij jou, waar loop jij tegenaan en wat zijn jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan we met jouw verhaal en jouw vragen aan de slag aan de hand van bijvoorbeeld dialectische gedragstherapie en/of schematherapie. Bij de eerste vorm zetten we in op het reguleren van je emoties door te leren om zonder oordeel naar jezelf te kijken en krijg je handvaten aangereikt voor het omgaan met emoties, gedachten en impulsen. Bij schematherapie creëren we meer zelfbegrip door jouw patronen en gevoelstoestanden te onderzoeken. Uitgangspunt bij elke werkwijze is om meer verbinding te gaan ervaren tussen lichaamssignalen, emoties, gedachten en gedrag.

De vorm waarin we met jouw specifieke vraag aan de slag gaan, wordt een persoonlijke mix van lichaamsgericht werken met een psychologische invalshoek. Afgestemd op jouw behoeften, maar altijd vanuit de oprechte, open en enthousiaste basis die ik je bied. Ik zal je stil zetten, maar je ook op gang brengen, zodat je op een prettige manier nieuwe ervaringen kunt opdoen en kunt oefenen met ander gedrag. Mijn doel is om je weer jouw eigen stuur stevig in handen te geven, met een beter zelfgevoel, zodat je meer balans ervaart in je leven.

Naast mijn werk voor Care to Change heb ik een eigen praktijk voor (wandel)coaching. Voor meer informatie zie ook www.buitengewoonjezelf.nl


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl