Anneke Sips

sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, yogatherapeut

Naast SPV-er (sociaalpsychiatrisch verpleegkundige) ben ik een ambitieuze yogatherapeut/ – docent. Ik geloof dat elk mens kracht bezit om de balans te herstellen in zichzelf en soms is ondersteuning hierbij nodig.

Yoga biedt een complete (non-verbale) methode met vele tools die dit zelf herstellend vermogen kan ondersteunen waarbij er (weer) ruimte ontstaat voor zelf-compassie en groei. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te zoeken naar manieren die passen bij jou als persoon en in jouw leven.

In mijn jarenlange ervaring als SPV in complexe psychiatrie heb ik vooral geleerd dat een mens niet in een hokje te stoppen is. Ik hou dus niet van labels, maar kijk liever naar wat iemands kwaliteiten en patronen zijn en daarmee gaan we aan de slag. Via het lijf. En de ademhaling. Leren pauzeren en opmerken wat er is, zonder oordelen. In verbinding. Op een manier en tempo dat bij jou past. En dat integreren in jouw dagelijkse leven.

Naast dit werk, heb ik een internationaal platform opgericht waar yoga en gezondheidszorg samenkomen: Network Yoga Therapy (www.networkyogatherapy.com). Vanuit dit platform bied ik (online) informatie en bijscholing aan.

 

BIG registratienummer: 39058288830


T: 088 789 789 0F: 088 789 789 9E: welkom@caretochange.nl